Ένα ακυκλοφόρητο demo του “Let’s Dance” για τα γενέθλια του David Bowie

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 8.1.2018

Πριν δύο χρόνια και δύο μόλις μέρες μετά τα 69α γενέθλιά του, ο David Bowie έφυγε από τη ζωή, αποτελώντας έναν από τους πιο ξαφνικούς πρόσφατους θανάτους στην ποπ κουλτούρα. Στις 8 Ιανουαρίου του 2018 ο σταρ με τα χίλια πρόσωπα θα έκλεινε τα 71 του χρόνια. Η Parlophoneαποφάσισε για αυτή τη μέρα να κυκλοφορήσει ένα demo του γνωστού του hit από τα 80s με τίτλο “Let’s Dance” από τον ομώνυμο δίσκο του από το 1983.


Το ντέμο ηχογραφήθηκε στην Ελβετία με τον Nile Rodgers ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ξύπνησα το πρώτο πρωί στο  Montreux με τον David σχεδόν πάνω μου. Είχε μία ακουστική κιθάρα στα χέρια και αναφώνησε, “Nile αγαπητέ μου, νομίζω πως αυτό είναι ένα ΧΙΤ!”». Σχετικά με την επεξεργασία του ντέμο είπε: «Ο καιρός που περάσαμε μιξάροντάς το demo πριν τα Χριστούγεννα ήταν δακρύβρεχτος και υπήρχε η αίσθηση ότι ο David ήταν μαζί μας. Χαρούμενα γενέθλια David, σε αγαπώ και μας λείπεις!».

Μετά από αυτή την συγκινητική δήλωση, πατήστε το play και χορέψτε προς τιμήν του μεγάλου εκλιπόντα.



ΠΗΓΗ : popaganda.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ