Α-ΠΕ-ΛΠΙ-Σί-ΤΟ και Λάκης Λαζόπουλος στην Κύπρο

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ Δημοσιεύθηκε 9.1.2018

Ο Λάκης Λαζόπουλος παίρνει τον 11μελή θίασό του κι έρχεται να ξεσηκώσει το κυπριακό κοινό με την επιθεώρηση Α-ΠΕ-ΛΠΙ-Σί-ΤΟ, σε Λευκωσία και Λεμεσό. Μαζί του η αγαπημένη ηθοποιός Σοφία Φιλιππίδου.


LAZO


∆ύο σπουδαίοι κωμικοί της γενιάς τους ενώνουν τις δυνάμεις τους, στην πιο μοντέρνα επιθεώρηση που γράφτηκε ποτέ. Μακριά από τα φανταχτερά και πολύχρωμα κοστούμια άλλων εποχών, ο Λάκης Λαζόπουλος γράφει για τους νεοτρελαμένους της χώρας και ξεγυμνώνει την ελληνική πραγματικότητα.

apelpisito-lazopoylos-mikrofwno


Όλοι αυτοί που η κρίση πέταξε έξω, ξεστομίζουν τις αλήθειες μιας εποχής μέσα από διαλόγους και μονολόγους γραμμένους και ειπωμένους με χιούμορ που φτάνει στα άκρα. Η Σοφία Φιλιππίδου, παρούσα σ ́ αυτό το καινούργιο εγχείρημα του Λάκη Λαζόπουλου, δίνει μοναδικότητα στην παράσταση αυτή βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα μετά από μια αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο του θεάτρου. Οι δυο τους άλλωστε βρίσκονται για πρώτη φορά μαζί στην σκηνή.

lakhs-lazopoulos


Τα καινούργια τραγούδια της παράστασης υπογράφει ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος έχει υπογράψει μουσικά τις περισσότερες παραστάσεις του Λάκη Λαζόπουλου.

Παραστάσεις: Λευκωσία/ Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου 21 και 22 Φεβρουαρίου

Λεμεσός/ Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο 23 και 24 Φεβρουαρίου

Για περισσότερες πληροφορίες  για Λευκωσία πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62154" ]

Για περισσότερες πληροφορίες  για Λεμεσό πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62156" ]

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ