Δέκα λεπτά με το Μάριο Ιωάννου Ηλία

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ Δημοσιεύθηκε 10.1.2018

"Πάντα με ιντριγκάρει να δημιουργώ, να εξελίσσομαι και να συνεργάζομαι με άτομα τα οποία  έχουν μία ταυτότητα, όπως για μία ολόκληρη πόλη", δήλωσε στο WebTv του "Π" ο Κύπριος συνθέτης Μάριος Ιωάννου Ηλία, αναφερόμενος στην πρόσφατη επιτυχία του, τη δημιουργία του μουσικοακουστικού πορτρέτου, τη ρωσικής πόλης του Βλαδιβοσκότ.




Και καθώς φαίνεται η δίψα του για μουσική και δημιουργία δε σταματά εδώ, αφού ο ίδιος ετοιμάζει κάτι αντίστοιχο και για την πόλη της Ιαπωνίας, Κιότο.

"Όλοι οι ήχοι, είναι στοιχεία που έχουν κάποια σημασία, δεν είναι ήχοι οι οποίοι απλώς ακούγονται, αλλά έχουν μια σημασία, και τους έχω ζήσει"




Ερωτηθείς μάλιστα για την παράτολμη "συνάντησή" του με Τίγρη της Σιβηρίας, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι πολλές φορές έχει διακινδυνεύσει, με σκοπό να ηχογραφήσει συγκεκριμένους ήχους που ήθελε. Υπογραμμίζοντας ότι "πρέπει πάντα να τολμούμε για ότι κάνουμε", μας επιτρέπει να συμπεράνουμε ότι πέρα από το ταλέντο του, χρειάστηκε, τόλμη, θάρρος και πείσμα, για να κάνει πράξη όλα αυτά που οραματίζεται.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ