The Island Club: Ο νέος εκθεσιακός χώρος της Λεμεσού

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 17.1.2018

Η Λεμεσός υποδέχεται ένα νέο εκθεσιακό χώρο, από τις 20 Ιανουαρίου 2018. Το The Island Club εγκαινιάζει την λειτουργία του με την έκθεση Sensationnelle Novität (Συγκλονιστική Καινοτομία). Παίρνοντας τον τίτλο της από το διαφημιστικό υλικό για μια σειρά από κολλοτυπίες του Μάρτιν Γκέρλαχ, η έκθεση παρουσιάζει έργα των πρωτοπόρων της φωτογραφίας, Mάρτιν Γκέρλαχ και Ογκάουα Καζουμάσα.


ΓΙΑ ΤΟ THE ISLAND CLUB
Το The Island Club είναι ένας μη-κερδοκοπικός εκθεσιακός χώρος που αποτελεί πρωτοβουλία του καλλιτέχνη Χριστόδουλου Παναγιώτου. Βρίσκεται στην Αγορά Ανεξαρτησίας στο κέντρο της Λεμεσού και οικειοποιείται το όνομα της οικογενειακής λέσχης της Νααφη (NAAFI: Navy, Army and Air Force Institutes) που ιδρύθηκε κατά την περίοδο της αποικιοκρατίας με στόχο την παροχή υπηρεσιών ψυχαγωγίας στα μέλη των Βρετανικών Ένοπλων Δυνάμεων. Λίγοι ντόπιοι θυμούνται σήμερα την λέσχη, καθώς η πρόσβαση σε αυτήν επιτρεπόταν αποκλειστικά στα μέλη του προσωπικού των Βρετανικών Ένοπλων Δυνάμεων και στους προσκεκλημένους τους.

ΕΓΑΙΝΙΑ: 20 Ιανουαρίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: [add_single_eventon id="62569" ]

ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ
22 Ιανουαρίου - 5 Μαρτίου
Τρίτη με Σάββατο 11:00- 18:00

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ