Παράταση για το πρόγραμμα InterSpace 2019 και εκδηλώσεις

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 22.1.2019

Στο πλαίσιο του προγράμματος InterSpace 2019 της Στέγης Χορού Λευκωσίας, ανακοινώθηκαν οι νέες δραστηριότητες αλλά και η παράταση της ημερομηνίας υποβολής προτάσεων στο πρόγραμμα, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2019.


Οι αιτήσεις που θα επιλεγούν θα συμμετέχουν στο InterSpace μεταξύ της περιόδου Μάρτη 2019- Οκτώβρη 2019 και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν την αίτηση τους με το θέμα που τους ενδιαφέρει στο dancehouselefkosia@gmail.com.

Οι επόμενες εκδηλώσεις έχουν ως εξής:

  • Τρίτη, 29 Γενάρη 2019, 20:00, Στέγη Χορού Λευκωσίας
    Home as a Journey/ Περφόρμανς και παρουσίαση της δημιουργικής διαδικασίας που έλαβε χώρο σε 3 διαφορετικούς χώρους
    Αριάννα Οικονόμου/ Echo Arts
    Είσοδος ελεύθερη

  • Τρίτη, 12 Φλεβάρη 2019, 20:00, Στέγη Χορού Λευκωσίας
    almost the same, but not white/ Παραστατική διάλεξη
    Γεωργία Καποδίστρια
    Είσοδος ελεύθερηΤρίτη, 4 Ιουνίου, 20:00, Στέγη Χορού Λευκωσίας

  • Δι-επιστημονικές εφαρμογές και προεκτάσεις στον παγκόσμιο, καλλιτεχνικό τομέα - Μια 90λεπτη διάλεξη/παρουσίαση με σύντομη συζήτηση στο τέλος.
    Σωτήρης Χ’ Δημητρίου
    Δρ Νεκτάριος Ροδοσθένους
    Είσοδος Ελεύθερη

  • Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019, 20:30, Στέγη ΧορούΛευκωσίας
    “Friendenemy”/ Περφόρμανς
    Δήμητρα Δημητριάδου
    Είσοδος ελεύθερη

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ