Έκθεση τέχνης "Ο Θαυμαστός Κόσμος του Καρναβαλιού"

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 19.1.2018

Το Ίδρυμα Τεχνών Πήγασος  οργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού, στο πλαίσιο του  Φετεινού Καρναβαλιού 18, Έκθεση Τέχνης  με Θέμα "Ο Θαυμαστός Κόσμος του Καρναβαλιού",  από  13 εως 28 Φεβρουάριου 2018. 


karnavali

 Το Ίδρυμα Τεχνών ΠΗΓΑΣΟΣ  οργανώνει μια Πρωτότυπη Έκθεση με  Έργα Τέχνης και Αφίσας. Ζωγραφικής, Γλυπτικής και Κατασκευής με όλα τα Υλικά ,εμπνευσμένα απο τον Χαρούμενο κόσμο του Καρναβαλιού με όλες τις περσόνες του θιάσου της χαράς και του  κεφιού. Πορτραίτα και περσόνες -μάσκες όπως παλιάτσοι, ακροβάτες , κολομβίνες , μάσκες όλων των εκφράσεων, χαρούμενες , λυπητερές , θεατρικές , αστείες, χιουμοριστικές, σατιρικές , μαγικές , αφρικανικές, με όλων των λογιών  τα υλικά και τις τεχνικές.


ΥΛΙΚΑ και Τεχνοτροπίες Έργων :


Ζωγραφική ,γλυπτική ,κατασκευές , αγγειοπλαστική, μέταλλο ,φαίπερ-γκλας, αφίσες, πόστερς ,χαραχτικά ,μεταξοτυπίες ,κολλάζ κλπ.


Installation με Στολές και Κούκλες.


Δικαίωμα Συμμετοχής  στην Εκθεση έχουν όλοι οι Καλλιτεχνες . Η συμμετοχη  ολων των Καλλιτεχνων ειναι ΔΩΡΕΑΝ.  ( Ισχυουν Οροι και Προϋποθέσεις )


 Υποβολή Συμμετοχής , Προτάσεων ,Εργων και Βιογραφικών μέχρι 27 Ιανουαρίου 2018



Για περισσότερες πληροφορίες: cymakart@cytanet.com.cy

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ