Φεστιβάλ Κύπρια: συνεχίζει ως καλ. διευθυντής ο Άντης Παρτζίλης

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 28.1.2019

Με μια σύντομη ανακοίνωση, οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο σκηνογράφος Άντης Παρτζίλης ανέλαβε ήδη -εκ νέου- τα καθήκοντά του ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κύπρια 2019.


Είχε προηγηθεί η προκήρυξη ανοιχτών προσφορών για αγορά υπηρεσιών Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ, της μεγαλύτερης πολιτιστικής διοργάνωσης στην οποία επενδύουν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες.

Η ανακοίνωση αυτούσια:

«Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνουν ότι στα πλαίσια της προσπάθειας τους για ουσιαστική αναβάθμιση του Διεθνούς Φεστιβάλ ΚΥΠΡΙΑ, προκήρυξαν ανοικτές προσφορές για αγορά υπηρεσιών Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ για το έτος 2019. Μετά από διαδικασία αξιολόγησης, ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής επιλέγηκε ο κύριος Άντης Παρτζίλης, ο οποίος ανέλαβε ήδη τα καθήκοντα του.»

Ο Άντης Παρτζίλης παραμένει στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή για έκτη χρονιά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ©ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ