Ανακοίνωση ΘΟΚ για το θάνατο του Αλέξανδρου Κινάνη

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 26.1.2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, το Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό του ΘΟΚ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του Αλέξανδρου Κινάνη, ενός χαρισματικού και δυνατού ανθρώπου που υπηρέτησε με συνέπεια, ήθος και αφοσίωση το θέατρο, διατελώντας Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού  από το 1997 έως το 2000 και Πρόεδρος από το 2000 έως το 2003.


Για το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, ο Αλέξανδρος Κινάνης θα παραμείνει στη μνήμη ως ένας φίλος και  ένας εμπνευσμένος συμπαραστάτης.

Η οικογένεια του θεάτρου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ