O White Walker στο Cyprus Comic Con 2019

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 8.2.2019

Το Cyprus Comic Con 2019 ανακοινώνει τον δεύτερο special guest που θα παρευρεθεί στην Κρατική Έκθεση στις 20-21 Απριλίου στη Λευκωσία και δεν είναι άλλος απο τον ηθοποιό Ross Mullan που υποδύεται τον τρομακτικό White Walker στην τηλεοπτική σειρά Game of Thrones!


  • Διαβάστε ακόμη: O C-3PO έρχεται στο Cyprus Comic Con 2019


Ο Ross Mullan ειναι Καναδο-Βρετανός ηθοποιός με συμμετοχές στην τηλεοπτική σειρά Doctor Who και στην ταινία Clash of the Titans. Η πιο πρόσφατη του εμφάνιση ειναι στην τηλεοπτική σειρά Game of Thrones.

ross mullan


Στο Cyprus Comic Con 2019 θα υπάρχει ειδικό εργαστήρι κίνησης στο πλαίσιο του οποίου ο ηθοποιός θα διδάξει σε ένα 30λεπτο μάθημα δίνοντας συμβουλές για το πώς κινείται ένα τέρας σε ταινίες.

  • Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε μπείτε στη σελίδα του Cyprus Comic Con και δηλώστε συμμετοχή. Περιορισμένος αριθμός 30 ατόμων θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν. 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ