JULIE της Polly Stenham στο NT Live

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 14.3.2019

Η βραβευμένη με BAFTA Vanessa Kirby (The Crown) και ο Eric Kofi Abrefa (The Amen Corner) πρωταγωνιστούν στη νέα αυτή παραγωγή του NT Live, σε σκηνοθεσία της Carrie Cracknell (NT Live: The Deep Blue Sea).


Πρόσφατα χωρισμένη και με άγριες διαθέσεις, η Julie οργανώνει ένα μεταμεσονύχτιο πάρτι στο σπίτι. Στην κουζίνα, ο Jean και η Kristina καθαρίζουν, ενόσω το γλέντι συνεχίζεται σε ξέφρενους ρυθμούς. Φλερτάροντας με τα όρια, η Julie δοκιμάζει τις αντοχές του Jean προκαλώντας τον σε ένα αδυσώπητο παιχνίδι εξουσίας, το οποίο καταλήγει σε βάναυσο αγώνα επιβίωσης.

NTL 2018 Julie at the National Theatre. Eric Kofi Abrefa as Jean and Thalissa Teixeira as Kristina (c) Richard H Smith (2)


Κριτικές

★★★★ «Η Vanessa Kirby στον ρόλο της Julie είναι σαγηνευτική.» Mail on Sunday

★★★★ «Προκλητικό και γεμάτο νόημα. Η σκηνοθεσία της Carrie Cracknell είναι εκπληκτική.»

  The Stage

★★★★«Μια εξαίρετη παραγωγή. Άκρως συναρπαστική.» Time Out

★★★★«Μια μοντέρνα σκηνοθεσία. Ένα έργο διαχρονικό.» What’s On Stage

Κατάλληλο για θεατές άνω των 15 ετών / Η προβολή αρχίζει στις 20.00 / Υπότιτλοι στα

ελληνικά και τουρκικά / Εισιτήρια & πληροφορίες: Ταμείο ΘΟΚ: 77 77 27 17, www.thoc.org.cy /

Τιμές εισιτηρίων: €10 & €6 (άνεργοι, συνταξιούχοι με την επίδειξη του αντίστοιχου αποδεικτικού εγγράφου και άτομα κάτω των 25 ετών με την επίδειξη πολιτικής ταυτότητας)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ