Δ' Διαγωνισμός Θεατρικού Μονόπρακτου στη μνήμη Κωστή Κολώτα

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 6.3.2018

Η Εταιρεία Θεατρικής Ανάπτυξης Λεμεσού ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που επιδείχθηκε για τον Δ’Διαγωνισμό Θεατρικού Μονόπρακτου, η ημερομηνία υποβολής των έργων παρατίνεται μέχρι και τις 30 Μαρτίου 2018.


Υπενθυμίζεται ότι τα έργα που θα υποβληθούν θα αξιολογηθούν από πενταμελή κριτική επιτροπή, την οποία αποτελούν οι Τίτος Κολώτας, Κρίστης Χαράκης, Κατερίνα Βοσκαρίδου, Δώρος Ήρωας και Παντελής Μάκη.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

1. Το κείμενο θα πρέπει να είναι γραμμένο στην Πανελλήνια δημοτική ή στο Κυπριακό ιδίωμα.

2. Η διάρκειά του δεν πρέπει να υπερβαίνει τη μία ώρα και 10 λεπτά.

3. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό με ένα έως και δύο έργα.

4. Το έργο θα πρέπει να μην έχει δημοσιευτεί ή παρουσιασθεί σε οποιαδήποτε μορφή και με οποιοδήποτε τρόπο, ή βραβευθεί σε άλλο διαγωνισμό προηγουμένως.

5. Θα πρέπει να σταλεί σε τρία (3) αντίγραφα με ψευδώνυμο μέσα σε φάκελο, μέσα στον οποίο θα πρέπει να υπάρχει άλλος σφραγισμένος φάκελος με το πραγματικό όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας του συμμετέχοντα (ταχυδρομική διεύθυνση, αρ. κινητού τηλεφώνου , διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

6. Τα τρία αντίγραφα θα πρέπει να σταλούν στην ταχυδρομική διεύθυνση της ΕΘΑΛ: Τ.Θ. 71006, 3840 Λεμεσός με την ένδειξη «Διαγωνισμός Θεατρικού Μονόπρακτου στη Μνήμη Κωστή Κολώτα» να παραδοθούν στα γραφεία της ΕΘΑΛ Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. μέχρι τη 1:00 μ.μ. (Φραγκλίνου Ρούσβελτ 76, Ακίνητα Δήμου Λεμεσού, κτίριο ΣΑΛΑ,
τηλ. 25 877827).

7. Στα έργα που θα διακριθούν θα δοθούν χρηματικά βραβεία ως ακολούθως:
Α΄ Βραβείο 500 ευρώ
Β΄ Βραβείο 300 ευρώ
Γ΄ Βραβείο 200 ευρώ

8. Η ΕΘΑΛ έχει το δικαίωμα να παρουσιάσει σε μορφή θεατρικού αναλογίου τα τρία πρώτα έργα που θα βραβευθούν και διατηρεί το δικαίωμα, εάν και εφόσον το θελήσει, να παρουσιάσει ένα από τα βραβευθέντα έργα στη σκηνή σε διάστημα ενός έτους από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

9. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των θεατρικών έργων ορίζεται ως η 30η Μαρτίου 2018.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ