Cyprus Comic Con 2019

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 4.4.2019

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην Κρατική Έκθεση στη Λευκωσία στις 20 και 21 Απριλίου, θα φιλοξενήσει αστέρες από το χώρο του Hollywood αλλά και της παγκόσμιας σκηνής των κόμικ, τους οποίους και θα έχει ο κόσμος να γνωρίσει από κοντά και να πάρει αυτόγραφα ή να φωτογραφηθεί μαζί τους.


Ειδικοί προσκεκλημένοι φέτος, θα είναι οι Anthony Daniels (γνωστός από το χαρακτήρα του C-3PΟ που υποδείεται στο Star Wars), Ross Mullan (ο White Walker από το Game of Thrones), Eugene Simon (ο Lancel Lannister από το Game of Thrones), William Simpson (Storyboard Artist του Game of Thrones), Guillermo Ortego (σχεδιαστής κόμικ της DC, Marvel και Dynamite), Aneke (σχεδιάστρια κόμικ της Marvel) και οι Cosplayers Ketrin, Germia, Ali και Maul.

Πέραν των φωτογραφιών αλλά και των αυτόγραφων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαλέξεις με τους ειδικούς προσκεκλημένους, όπου θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν τα ερωτήματά τους σε αυτούς. Επίσης, κάποιοι από εκείνους θα έχουν εργαστήρια όπου θα διδάξουν τον κόσμο πράγματα σχετικά με τη δουλειά τους.

2 (2)


Πέραν της διεθνής εμβέλειας καλεσμένων, στο χώρο θα φιλοξενηθούν καλλιτέχνες της ποπ κουλτούρας τόσο από την Κύπρο, όσο και από το εξωτερικό, ενώ στα υπόλοιπα περίπτερα θα υπάρχουν καταστήματα, διαγωνισμός Cosplay (ο νικητής θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για το διαγωνισμό euroCosplay), κινηματογραφικό φεστιβάλ, συναυλίες, διαγωνισμός βιντεοπαιχνιδιών, άφθονο φαγητό και ποτό.

Εισιτήρια

Η προπώληση των εισιτηρίων της φετινής εκδήλωσης έχει ήδη αρχίσει αρχικά από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.cypruscomiccon.org) ενώ μέχρι θα διατίθενται και σε διάφορα επιλεγμένα καταστήματα. Το κόστος των εισιτηρίων ανέρχεται στα €8 (μονοήμερα), €12 (διήμερα) και €40 (παρέχεται εισιτήριο που δίνει πρόσβαση στους χώρους της έκθεσης μια ώρα νωρίτερα και τις δύο μέρες καθώς επίσης και συλλεκτική φανέλα).

Το Cyprus Comic Con

Το Cyprus Comic Con είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία έχει σκοπό να ενημερώσει το κοινό για την ποπ κουλτούρα, που προέρχεται από τους χώρους του σινεμά, της τηλεόρασης, των βιντεοπαιχνιδιών, των κόμικ, ακόμη και της μουσικής. Οι τελευταίες εκδηλώσεις, έχουν καταφέρει να προσελκύσουν επισκέπτες εκτός Κύπρου, αφού ενδιαφέρον έχουν εκφράσει για να παραστούν λάτρεις της ποπ κουλτουρας από γειτονικές χώρες, την Ελλάδα και την Ευρώπη γενικότερα.

Χορηγοί

Το Cyprus Comic Con, θέλει να ευχαριστήσει τον μέγα χορηγό της εκδήλωσης, την Ελληνική Τράπεζα, καθώς επίσης και τις εταιρείες που το υποστηρίζουν. Πρόκειται για τις Cablenet, Bionic, Pringles, Kemanes Print Shop, inSpot, OHM, PowerSound, Sprite, Shark, Pizza Hut, Burger King, Taco Bell, Cougar Gaming Cyprus, Bolt, Hilton Park Λευκωσίας και AJD Consultants.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ