Σβήνουμε τα φώτα για την «Ώρα της Γης»

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 20.3.2018

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, στις 20:30, εκατομμύρια πολίτες σε περισσότερες από 180 χώρες σε όλο τον κόσμο θα ενωθούν για τον εορτασμό του πλανήτη κλείνοντας τα φώτα για μια ώρα -την Ώρα της Γης.


Αυτή τη μία ώρα σβήνουμε συμβολικά τα φώτα για να μεταφέρουμε σε ολόκληρη την ανθρωπότητα το μήνυμα της δράσης για την προστασία του πλανήτη. Στην Κύπρο η εμβληματική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Νίκου Αναστασιάδη.

Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων: μέχρι την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 11:00.

Τηλέφωνα: 22867541, 22867542

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ