Εργαστήρι  «BOW – BODIES OF WORK»: παράταση υποβολής αιτήσεων

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 8.5.2019

Το  DANCE HOUSE LEMESOS διοργανώνει το πενθήμερο καλλιτεχνικό/ερευνητικό  εργαστήρι  «BOW – BODIES OF WORK» ,  σε συνεργασία με την BJCEM (Μπιενάλε Νέων Καλλιτεχνών Ευρώπης και Μεσογείου) και με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.


Οι διοργανωτές ανακοινώνουν παράταση στην ημερομηνία υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 19 Μαΐου 2019.

Στο πενθήμερο εργαστήρι οι Κύπριοι και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι συμμετέχοντες θα ερευνήσουν συγκεκριμένα ερευνητικά εργαλεία και θα εξελίξουν μεθοδολογίες και καλλιτεχνικές πρακτικές που αφορούν στην έννοια της 'σωματοποίησης'. Θα εξετάσουν επίσης με ποιο τρόπο το κοινωνικό και πολιτικό 'σώμα' - όπως αυτό χρησιμοποιείται στην performance- είναι σε θέση να αντικατοπτρίσει τις σύνθετες και πολυεπίπεδες αφηγήσεις που προβάλλει μέσα στον περιβάλλοντα χώρο στον οποίο υπάρχει ,ενεργεί και μετακινείται.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

http://www.bjcem.org/bodies-of-work/

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ