Ακαδημία Επιστημών Γραμμάτων και Τέχνων: οι κανονισμοί

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 30.3.2018

Διαβούλευση για τη διαμόρφωση Κανονισμών έναρξης και λειτουργίας της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών


Η Ιδρυτική Επιτροπή της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών βρίσκεται σε διαδικασία διαβούλευσης με σκοπό τη διαμόρφωση των Κανονισμών που θα διέπουν την έναρξη και τη λειτουργία της Ακαδημίας.

Η Ιδρυτική Επιτροπή της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς των επιστημών, των γραμμάτων και τεχνών, εκπροσώπους των οργανωμένων συνόλων των ερευνητικών και πανεπιστημιακών κέντρων της Κύπρου, να καταθέσουν γραπτώς τις απόψεις τους ώστε να υπάρχει δυνατότητα ευρύτερης συμμετοχής και συνεισφοράς στην τελική διαμόρφωση των Κανονισμών.

Προτρέπονται όσοι/ες επιθυμούν να διατυπώσουν γραπτώς τις απόψεις τους και να τις υποβάλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@academyofcyprus.cy

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποστέλλουν τις απόψεις τους μέχρι τις 30 Απριλίου 2018.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη της Ιδρυτικής Επιτροπής είναι:

Λουκάς Χριστοφόρου

Χριστόφορος Πισσαρίδης

Κυριάκος Νικολάου

Βάσος Καραγιώργης



Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ