Εικόνες από το Κυπριακό περίπτερο στην 58η Μπιενάλε Τέχνης της Βενετίας

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 9.5.2019

Με μια μεταθανάτια έκθεση του Χριστόφορου Σάββα με τίτλο «Πρόωρα, Ξανά», η Κύπρος συμμετέχει στη φετινή 58η Διεθνή Έκθεση Τέχνης La Biennale di Venezia, η οποία ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό στις 11 Μαΐου.


Θα προηγηθεί preview για τον διεθνή Τύπο και άλλους ενδιαφερόμενους από τις 8 μέχρι τις 10 Μαΐου. Το Κυπριακό Περίπτερο θα εγκαινιαστεί στις 10 Μαΐου στις 11:00 στο Associazione Culturale Spiazzi, τον χώρο που ενοικιάζει ετήσια το κράτος για αυτό τον σκοπό.

_R000268
_R000269
_R000271
_R000300


+ Η συμμετοχή της Κύπρου στην 58η Διεθνή Έκθεση – La Biennale di Venezia συνδιοργανώνεται σπό το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και το Point Centre for Contemporary Art, Λευκωσία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ