Δεκάχρονη dj στο Ayia Napa House Party

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 3.4.2018

Δεκάχρονη DJ θα λάβει μέρος στο Ayia Napa House Party, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 23 και 28 Απριλίου στην Αγία Νάπα.


Σύμφωνα με την scunthorpetelegraph.co.uk, την Τέιλορ Σίπλεϊ [Taylor Shipley] ανακάλυψε μάνατζερ μέσω των βίντεο που αναρτούσε η 10χρονη στο Instagram.

Η Shipley θα βρίσκεται στην Αγία Νάπα με τους γονείς της και σύμφωνα με την ιστοσελίδα, θα δώσει δύο μονόωρες παραστάσεις, η πρώτη την Τετάρτη 25 Απριλίου και η δεύτερη το Σάββατο 28 Απριλίου.

Ο πατέρας της Τέιλορ, Στιβ, δήλωσε ότι: «Αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία για την Τέιλορ, καθώς είναι τόσο μικρή» δίνοντας τα εύσημα στους διοργανωτές για την αντιμετώπισή τους απέναντί της.

«Η ίδια», είπε ακόμη ο πατέρας της, «έχει αρκετή αυτοπεποίθηση» και δεν θα ετοιμάσει ολόκληρο το πρόγραμμα αλλά θα προσαρμοστεί ανάλογα με την αντίδραση του κοινού.

Η Τέιλορ θα μοιραστεί τη σκηνή του φεστιβάλ μαζί με 40 djs από την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ήδη έχουν πωληθεί για το φεστιβάλ 350 εισιτήρια. Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ εδώ και για τη μικρή Τέιλορ εδώ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ