Open Call: 18η Ασιατική Μπιενάλε Τέχνης της Μπαγκλαντές

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 11.4.2018

Η 18η Ασιατική Μπιενάλε Τέχνης της Μπαγκλαντές θα πραγματοποιηθεί στην Ντάκα μεταξύ 1-30 Σεπτεμβρίου 2018. Η Μπιενάλε, που διοργανώνεται αδιάλειπτα από το 1981, αποτελεί τον αρχαιότερο εικαστικό θεσμό της Ασιατικής Ηπείρου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, στη Μπιενάλε μπορούν να συμμετάσχουν καλλιτέχνες άνω των 22 ετών, οι οποίοι έχουν λάβει μέρος σε τουλάχιστον δύο διεθνείς εικαστικές διοργανώσεις στο παρελθόν, με έργα που έχουν δημιουργηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες από την Κύπρο μπορούν να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για συμμετοχή απευθείας στη Μπιενάλε, μέχρι τις 31 Μαΐου 2018. Εφόσον επιλεγούν, θα πρέπει να αποστείλουν τα έργα τους μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018.

Όλες οι σχετικές λεπτομέρειες και έντυπα, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας των διοργανωτών, βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.asianartbiennale.org.bd

Σημειώνεται ότι, οι επιλεγέντες καλλιτέχνες μπορούν στη συνέχεια να υποβάλουν αίτημα επιχορήγησης της συμμετοχής τους προς τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες, μέσω του Προγράμματος Πολιτισμός 2018 (Υποπρόγραμμα Εικαστικά).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ