Σχολή Καλών Τεχνών από Σεπτέμβρη

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 11.4.2018

Γράφει ο Χριστόφορος Νέστορος


Τους πρώτους της φοιτητές θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τον Σεπτέμβριο η Σχολή Καλών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου [ΤΕΠΑΚ] στη Λεμεσό.

Η Σχολή θα στεγαστεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της [κτήριο Τσεριώτη, διπλά από την πρυτανεία] ενώ παράλληλα, τον ερχόμενο Οκτώβριο θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση του συγκροτήματος στο διπλανό ακίνητο Κατσουνωτού, με την κατασκευή του κτηρίου των εργαστήριων Ζωγραφικής και Νέων Μέσων, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί αρχές του 2020.

Διαβάστε ακόμη: Πανεπιστημιούπολη ο πρώην βρετανικός οικισμός Βερεγγάρια

Όπως υποδεικνύει ο πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, Ανδρέας Αναγιωτός, ενόψει της παραχώρησης του κτηρίου της Εθνικής Τράπεζας -επίσης στο κέντρο της πόλης- θα δημιουργηθεί την επόμενη τριετία το ενιαίο Κέντρο Καλών Τεχνών, το οποίο θα αποτελείται από τα τρία αυτά κτήρια.

Μέχρι τον Ιούνιο θα προκηρυχθεί και ο διαγωνισμός προσφορών για την αποκατάσταση του κτηρίου «Δράκος» στην οδό Σωκράτους για στέγαση γραφείων διοικητικού προσωπικού και έξι κοινών αιθουσών διδασκαλίας, με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τα τρία χρόνια. Το κτήριο θα συνδέεται με την καινούργια του προσθήκη στην οδό Αθηνών μέσω στοάς.

Η Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών θα περιλαμβάνει δύο τμήματα: το Τμήμα Καλών Τεχνών και το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών.

Στο τμήμα Καλών Τεχνών θα διδάσκουν μεταξύ άλλων οι Αντώνης Δανός, Νίκη Λουιζίδη, Κλίτσα Αντωνίου και Elizabeth Hoak-Doering.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ