«The Pavilion» | Εικόνες από την έκθεση

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 20.5.2019

Απόψε και την Τετάρτη 29/5 , το Point Center of Contemporary Art επεκτείνει τις ώρες επισκέψεων του μένοντας ανοικτό έως τις 22:00.


Η έκθεση του Κωνσταντίνου Ταλιώτη «The Pavilion» θα είναι ανοικτή μέχρι το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019.

Ο Κωνσταντίνος Ταλιώτης είναι εικαστικός. Μέσα από τη φωτογραφία, τις εγκαταστάσεις, τη γλυπτική, τα βιβλία και το βίντεο, η δουλειά του επικεντρώνεται στις αφηγηματικές, αισθητικές και αρχιτεκτονικές πτυχές της ποπ κουλτούρας. Έργα του έχουν παρουσιαστεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις, μεταξύ άλλων στο L’Oeil de Poisson, Κεμπέκ· The Petach Tikva Museum, Τελ Αβίβ· Pilot Galeri, Κωνσταντινούπολη· Arcus Projects, Moriya, Ιαπωνία· AKBANK Cultural Centre, Κωνσταντινούπολη· Salone Degli Incanti, Τριέστε· Μπιενάλε Θεσσαλονίκης και στο Künstlerhaus Bethanien, Βερολίνο. Το 2013 συν-εκπροσώπησε την Κύπρο στην 55η Μπιενάλε Βενετίας. Το 2019 θα συμμετέχει στις εκθέσεις APhF στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης και Terra Incognita στο Fondazione Sandretto Re Rebaudengo στο Τορίνο.

www.constantinostaliotis.com



_DSC4528
_DSC4537
_DSC4566
_DSC4571
_DSC4594


Φωτογραφίες: Louca Studios

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ