Αναβάλλεται η τελετή απονομής των Βραβείων Θεάτρου ΘΟΚ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 22.5.2019

Την αναβολή της προγραμματισμένης για τις 3 Ιουνίου 2019 τελετή απονομής των φετινών Βραβείων Θεάτρου ΘΟΚ ανακοίνωσε σήμερα ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου.


Ο λόγος της αναβολής είναι περιστατικό υγείας που αφορά βραβευθέντα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τα Βραβεία Θεάτρου ΘΟΚ 2019 ανακοινώθηκαν τον περασμένο Απρίλιο. Το Μεγάλο Βραβείο θα παραλάβει η ηθοποιός Αννίτα Σαντοριναίου, το Βραβείο Νέου Δημιουργού η ηθοποιός Αντωνία Χαραλάμπους και το Βραβείο Δημιουργού της χρονιάς ο χορογράφος/χορευτής Παναγιώτης Τοφή.

Για τους ίδιους λόγους υγείας ακυρώθηκε, στο μεταξύ, και η συμμετοχή του Θεάτρου Έρως Αμμόχωστος στο φετινό Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος. Το θέατρο θα ανέβαζε την «Εκάβη» σε σκηνοθεσία Γιώργου Μουαϊμη με την Αννίτα Σαντοριναίου στον ομότιτλο ρόλο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ