Δημoτικό Θέατρο Λευκωσίας: Εγκαίνια στις 18 Ιουνίου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 28.5.2019

Στις 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας.


Τα εγκαίνια ήταν προγραμματισμένα για τις 20 Μαΐου, ωστόσο αναβλήθηκαν ως ένδειξη πένθους για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Λευκωσίας Μιχαλάκη Ζαμπέλα.

Τα εγκαίνια θα διεξαχθούν στις 19:30 στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη. Θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση, αναδρομή στην ιστορία του κτιρίου σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη. Θα συμμετέχει επίσης η συμφωνική ορχήστρα με ενορχηστρωμένα παραδοσιακά κυπριακά κομμάτια, έργο του Σόλωνα Μιχαηλίδη και Ευρωπαϊκές οβερτούρες.









Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ