Η Λεμεσός τιμά τους Πανίκο και Έλλη Παιονίδη

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 25.4.2018

Εκδήλωση προς τιμήν των Πανίκου και Έλλης Παιονίδη πραγματοποιεί ο Δήμος Λεμεσού στις 14 Μαΐου, με την ευκαιρία της δωρεάς του Αρχείου και της Βιβλιοθήκης τους στον δήμο.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού και σε αυτήν ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Νικολαΐδης, θα επιδώσει το αργυρό έμβλημα του Δήμου Λεμεσού στους τιμώμενους.

Χαιρετισμό θα απευθύνει, επίσης, ο Hristo Georgiev, πρέσβης της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, ο οποίος θα επιδώσει τιμητικό δίπλωμα στους Έλλη και Πανίκο Παιονίδη για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη των πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ Βουλγαρίας και Κύπρου.

Διαβάστε ακόμη: Συνέντευξη Πανίκου και Έλλης Παιονίδη στο «Π»

Ο αρχιτέκτονας Τάσος Α. Ανδρέου θα δώσει μια ομιλία με θέμα «Πανίκος και Έλλη Παιονίδη: η ζωή και η προσφορά τους στα γράμματα και τον πολιτισμό».

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με αντιφώνηση από τους τιμώμενους.

+ Τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού στις 19:30. Θα ακολουθήσει δεξίωση. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ©ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ