Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Περί Στροβόλου»

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 9.5.2018

Στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Περί Στροβόλου», ο Φωτογραφικός Όμιλος του Δήμου Στροβόλου προσκαλεί ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους σε μια ενημερωτική συνάντηση την Πέμπτη 17 Μαΐου στις 19:00 στο οίκημα του Ομίλου σχετικά με το Φωτογραφικό Κάλεσμα και την προκήρυξη διαγωνισμού για σύγχρονες φωτογραφίες του Στροβόλου.


Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα σημερινό φωτογραφικό αρχείο που θα παρουσιάζει τη σύγχρονη ζωή, τοπογραφία και δραστηριότητα του Στροβόλου. Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι από τη δεκαετία του 1960 μέχρι πρόσφατα, να είναι αποτέλεσμα του Φωτογραφικού Καλέσματος Περί Στροβόλου, ή συνδυασμός των δύο. Οι καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευτούν και θα εκτεθούν.

Η συμμετοχή φωτογράφων-μελών της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου, του Φωτογραφικού Ομίλου Τάκη Δημητριάδη, του Φωτογραφικού Ομίλου ΤΕΥ-ΑΤΗΚ, του Φωτογραφικού Ομίλου Δήμου Λακατάμειας, του Φωτογραφικού Ομίλου Φωτοδός και άλλων φωτογραφικών ομίλων είναι ευπρόσδεκτη και επιθυμητή.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ