Character Graffiti Workshop

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 9.5.2018

Η ομάδα 2C Design Box & ο Edmon1419 διοργανώνουν εργαστήρι graffiti/street art για εφήβους, ηλικίας 12-17 ετών στο Three Dots Arts Lab. Το εργαστήρι περιλαμβάνει τέσσερις συναντήσεις: Σάββατο 2, 9, 16 & 30 Ιουνίου μεταξύ των ωρών 9:00 – 11:00 π.μ.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ & ΥΛΙΚΑ

Οι 2C Design Box έρχονται στο Three Dots Arts Lab και σε ένα σύντομο και δημιουργικό εργαστήριο μας μαθαίνουν για το πως το καλλιτεχνικό αυτό κίνημα έχει οδηγήσει στη δημιουργία του street art παγκοσμίως αλλά και τις προοπτικές εξέλιξης των επαγγελματιών street artists σήμερα.

Με την καθοδήγηση του έμπειρου Κύπριου street artist Edmon1419 (Χρήστος Κυριάκου) οι μαθητές μαθαίνουν τα μυστικά της τέχνης του graffiti /street art:

  • θεωρία για το κίνημα graffiti και για το street art

  • τεχνική και σωστή χρήση των υλικών του graffiti (σπρέυ)

  • βασικές τεχνικές δημιουργίας και αποτύπωσης συναισθημάτων στον χαρακτήρα (χαρά, λύπη, θυμός, αγωνία)

  • Σε προσχέδια, κάθε μαθητής θα δημιουργήσει τον δικό του ήρωα σε στυλ της επιλογής του (κόμικ )

  • Στο τελευταίο μάθήμα τα προσχέδια θα μεταφερθούν σε ξύλινους καμβάδες 1.30χ1.30 και με τη χρήση σπρέυ οι μαθητές θα περάσουν με χρώμα τη φιγούρα του χαρακτήρα


ΚΟΣΤΟΣ

180 ευρώ / Όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στο εργαστήριο περιλαμβάνονται στην τελική τιμή.

2C Design Box & Edmon1419

To 2C Design Box έφερε για πρώτη φορά έμπρακτα στην Κύπρο το κίνημα του Graffiti/street art με στόχο την προώθησή τoυ αλλά και την ανάδειξη νέων ταλέντων. Το studio ξεκίνησε στη Λεμεσό το 2014 έχοντας ως κύρια λειτουργία του την κατά παραγγελία δημιουργία graffiti σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Σήμερα, παρέχει υπηρεσίες graphic design, tattoo, video & photography και τα τελευταία 4 χρόνια  διοργανώνει το ετήσιο φεστιβάλ Street Life Festival στην παλιά Λεμεσό.

Ο Edmon1419 είναι ένας αυτοδίδακτος street artist που έκανε τα πρώτα του βήματα πριν 8 χρόνια. Έκτοτε, παράλληλα με τις υπόλοιπες δράσεις του 2C Design Box, δημιουργεί murals, έργα τα οποία είναι είτε ρεαλιστικά (τοπία και πορτρέτα) είτε χιουμοριστικά και παιγνιώδη cartoon. Καθώς τον ενδιαφέρει να ενισχύσει τη νέα γενιά επαγγελματιών street artists, διδάσκει τόσο σε σχολεία (στο πλαίσιο του προγράμματος ΔΡΑΣΕ) όσο και ιδιωτικά καλλιτεχνικά εργαστήρια σε όλη την Κύπρο.

Για πληροφορίες
A. Three Dots Arts Lab, Κουρίου 8, Λάρνακα
Τ. 96 590 324
Ε. 3dotsartlab@gmail.com
F: https://www.facebook.com/threedots.artlab

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ