Stop Motion Animation workshop στο EYEKON COMIC CON

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 15.5.2018

Ακόμα ένα εργαστήριο για τους μικρούς μας φίλους, διοργανώνεται στο πλαίσιο του φετινού Eyekon Comic Con. Πρόκειται για τη δημιουργία μίας φανταστικής ιστορίας, με την αξιοποίηση της τεχνικής «Stop Motion Animation». Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού και θα γίνει στις 26 Μαϊου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.


Το Παιδικό Εργαστήριο αποτελεί συνδιοργάνωση του #ECC , του Τμήματος Τεχνών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Διεθνούς Φεστιβάλ Κίνησης Κύπρου (International Motion Festival, Cyprus - IMF).

Ο καθοδηγητής του εργαστηρίου είναι ο Scriban Ionut Valentin (Βαλεντίνος), τελειόφοιτος του Προγράμματος Γραφικών Τεχνών, του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Αίτηση συμμετοχής: eyekoncomicon@yahoo.com

(Όλα τα δρώμενα εντός του Eyekon Comic Con, θα είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τη λίστα συμμετοχών)

European University Cyprus,
26-27 Μαίου 2018.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ