Ημερίδα Αθλητισμού στο Σπίτι της Συνεργασίας

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 18.5.2018

Το Σπίτι της Συνεργασίας διοργανώνει για πρώτη φορά Ημερίδα Αθλητισμού, στις 20 Μαΐου 2018, στις 16.00-21.00 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Ποικιλομορφίας για τον Διάλογο και την Ανάπτυξη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην τάφρο πίσω από το Σπίτι της Συνεργασίας (Home for Cooperation) με στόχο τη δημιουργία ενός ζωντανού και πλουραλιστικού περιβάλλοντος που θα επιτρέψει την ουσιαστική κοινωνική ενσωμάτωση.


Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον οργανισμό Peace Players International, αθλητικές ομοσπονδίες, καθώς και από αθλητικές ομάδες. Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Αθλητισμού, διάφορες ομάδες από διαφορετικές κοινότητες θα παίζουν κρίκετ, ποδόσφαιρο, ράγκμπι, βελάκια, καλαθόσφαιρα, χόκεϊ και πολλά άλλα. Η συμμετοχή στα περισσότερα από τα παιχνίδια θα είναι ανοιχτή για όλους και οι συμμετέχουσες ομάδες θα είναι διαθέσιμες για να διδάξουν στους νεοφερμένους τους κανόνες και τις τεχνικές του αθλήματός τους.

«Ο αθλητισμός είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την ενίσχυση των κοινωνικών δεσμών και δικτύων και για την προώθηση των ιδεωδών της ειρήνης, της αδελφοσύνης, της αλληλεγγύης, της μη βίας, της ανοχής και της δικαιοσύνης. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων σε μετασυγκρουσιακές καταστάσεις μπορεί να διευκολυνθεί καθώς ο αθλητισμός έχει την ικανότητα να φέρνει τους ανθρώπους σε επαφή» Unesco 2017.

Για πληροφορίες: admin@home4cooperation.info ή στο 22 445 740.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ