«Οι Γελοιογραφίες του Πιν» στο Eyekon Comic Con

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 18.5.2018

Έκθεση με τις «Γελοιογραφίες του Πιν», θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Eyekon Comic Con 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Σάββατο και Κυριακή 26-27 Μαΐου 2018. 


Ο Πέτρος Παπαπέτρου (ΠΙΝ), γεννήθηκε στη Λευκωσία τον Απρίλιο του 1957. Πρωτοδημοσίευσε σκίτσα του στην εφημερίδα «Σατυρική» το 1974. Από το 1986, τα γελοιογραφικά σκίτσα του, δημοσιεύονται καθημερινά στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος».

Διαβάστε επίσης: Stop Motion Animation workshop στο EYEKON COMIC CON

Σκίτσα του ΠΙΝ έχουν χρησιμοποιηθεί επίσης σε εικονογράφηση βιβλίων, εκπαιδευτικά σεμινάρια, Τ-shirts, τηλεοπτικές εκπομπές, διαφημιστικές εκστρατείες και κινούμενα σχέδια. Έχει οργανώσει και λάβει μέρος σε διάφορες εκθέσεις γελοιογραφίας στην Κύπρο και το εξωτερικό και έχει αποσπάσει βραβεύσεις και διακρίσεις.

Διαβάστε επίσης: Ο Νέαρχος Κωνσταντίνου και η Αλεξία Οθωναίου στο EYEKON COMIC CON

Από το 2012 λειτουργεί υπό την καθοδήγησή του το «Εργαστήρι Γελοιογραφίας και Σκίτσου Πίν». Έχει εκδώσει τρία βιβλία με γελοιογραφίες του, με τίτλο «Μπανάνες και άλλα φρούτα» (2003), «Όλα Καλά» (2009) και «Με τις υγείες μας» (2014) .

Θα τον βρείτε στο EYEKON COMIC CON στο European University Cyprus, στις 26-27 Μαίου 2018.

Χορηγός επικοινωνίας: Εφημερίδα Πολίτης και Πολίτης 107,6

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ