Έρχεται το spin-off του «The Big Lebowski»

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 9.7.2019

Ήταν 15 Φεβρουαρίου του 1998, όταν η ταινία «The Big Lebowski» των αδερφών Κοέν έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο 48ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου. Παρόλο που το φιλμ δεν απέσπασε κάποιο βραβείο, κατόρθωσε να γράψει κινηματογραφική ιστορία, καθώς αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς και να γίνει ένα διαχρονικό cult αριστούργημα.


Εικοσιένα χρόνια μετά, ο Μεγάλος Λεμπόφσκι αποκτά spin-off, το οποίο βασίζεται στον χαρακτήρα του Τζίζους Κιντάνα που υποδύεται ο Τζον Τουρτούρο. Ο ιταλοαμερικανός ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον Independent ότι τα γυρίσματα για την εν λόγω ταινία, η οποία τιτλοφορείται «The Jesus Rolls» έχουν ολοκληρωθεί και πλέον απομένει λίγες ακόμη ημέρες στο μοντάζ, προτού γίνει η επίσημη πρεμιέρα της.

Στη σύνοψη που έχει δοθεί στη δημοσιότητα αναφέρεται ότι η ταινία ακολουθεί τρεις αποτυχημένους και σεξουαλικά καταπιεσμένους ήρωες που αναπτύσσουν μια ενδιαφέρουσα δυναμική μεταξύ τους, η οποία οδηγεί μεταξύ άλλων και σε ένα απρόσμενο love story. Εκτός από spin-off του Big Lebowski, η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο γαλλικό φιλμ που σκηνοθέτησε το 1974 ο Μπερτράντ Μπλιέ, το οποίο είχε προκαλέσει σάλο αντιδράσεων λόγω των ωμών ερωτικών σκηνών που περιελάμβανε.

Στο πλευρό του Τουρτούρο εμφανίζεται η «Αμελί» Ωντρέ Τουτού και ο Μπόμπι Καναβάλε.

«Έχει στοιχεία ρατσισμού η ταινία» ανέφερε ο Τουρτούρο: «Σου δείχνει πόσο ανόητοι είναι οι άνδρες. Οι γυναίκες είναι οι πιο σοβαροί και συγκροτημένοι χαρακτήρες. Χρειάστηκε να «τσιμπήσω» λίγο (την ερμηνεία μου) αλλά νιώθω πολύ καλά με την επιλογή αυτή. Ουσιαστικά (το στόρι) ακολουθεί τον Κιντάνα αφότου βγαίνει από τη φυλακή (όπου είχε οδηγηθεί με την κατηγορία του παιδόφιλου). Είναι κωμωδία αλλά μια πολύ ανθρώπινη κωμωδία.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τουρτούρο γύρισε το «Going Places» έχοντας την πλήρη υποστήριξη των αδερφών Κοέν: «Είναι φίλοι μου, στενοί φίλοι με υποστήριξαν όταν τους είπα ότι θέλω να εξερευνήσω περισσότερο τον χαρακτήρα» είπε.

Παρότι δεν έχει ακόμα οριστεί ημερομηνία για την πρεμιέρα του «The Jesus Rolls», το πιθανότερο είναι αυτή να γίνει το 2020, σε κάποιο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ.



ΠΗΓΗ:newsbeast.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ