Tο comic book «The Traveller» διαθέσιμο δωρεάν σε ψηφιακή μορφή

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 29.5.2018

Ο Τάσος Αναστασιάδης ένας από τους διοργανωτές του EYEKON COMIC CON 2018 και ο πρώτος που δημοσίευσε βιβλίο κόμικ στην Κύπρο και σχεδίασε τον πρώτο κυπριακό υπερήρωα, μας δίνει την ευκαιρία για περιορισμένο χρόνο να κατεβάσουμε ΔΩΡΕΑΝ κάνοντας sign up το καινούριο comic book THE TRAVELLER σε ψηφιακή μορφή.


Διαβάστε επίσης: Τάσος Αναστασιάδης: Ο πρωτοπόρος των κυπριακών κόμικ

Το κόμικ θα κάνει την κανονική του εμφάνιση στα καταστήματα σε έντυπη μορφή σε δύο μήνες αλλά μπορούμε να το κατεβάσουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ από την σελίδα https://tpub.co.uk/the-traveller/ κάνοντας sign up για να μας σταλεί το comic book στο email μας

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ