Με μια παράσταση χορού για παιδιά συμμετέχει στο 21ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Κύπρου η Ελβετία.
Είναι η πρώτη φορά στην πολυετή ιστορία του φεστιβάλ που στο πρόγραμμά του περιλαμβάνεται παράσταση για τα παιδιά.
Η Ελβετία συμμετέχει στη διοργάνωση με την παράσταση Zick Zack Puff από την ομάδα Mafalda Company, στο Θέατρο Ριάλτο στις 30 Ιουνίου.
Η ομάδα Mafalda από τη Ζυρίχη και η χορογράφος Teresa Rotemberg συναρπάζουν το κοινό μέσα από πολυδιάστατους κόσμους. Καλλιτέχνες ποικίλων δεξιοτήτων συνευρίσκονται σε αυτό το χορευτικό έργο και μέσω κοινών εμπειριών αρχίζουν σταδιακά να συνειδητοποιούν ότι υπάρχει ευκαιρία στη διαφορετικότητα, αρκεί να ενώσουν δυνάμεις και να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλον.
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών και άνω.
+ Σάββατο 30 Ιουνίου στις 19:00 στο Θέατρο Ριάλτο. Δωρεάν είσοδος για παιδιά / 5 ευρώ για ενήλικες. Κρατήσεις τηλ. 77777745 και www.rialto.com.cy
Δωρεάν μεταφορά από Λευκωσία. Αφετηρία στο Κέντρο Χειροτεχνίας Κύπρου [Λεωφ. Αθαλάσσας] στις 17:45. Πληροφορίες και κρατήσεις τηλ. 99420642.
Παράσταση σύγχρονου χορού για παιδιά
Δημοσιεύθηκε 04.06.2018 09:29

Τελευταία νέα
Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο: Οι θησαυροί του Τουταγχαμών παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο κοινό (βίντεο)
04.11.2025 19:42
ΘΟΚ: «Mία από τις πιο τρυφερές και γενναιόδωρες φωνές του Θεάτρου» - Το «αντίο» στην Αλεξία Παπαλαζάρου
04.11.2025 17:14
«Υπήρξε αγωνίστρια της ζωής»: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Προέδρου για την Αλεξία Παπαλαζάρου
04.11.2025 16:42
Απεβίωσε η σπουδαία Κύπρια σκηνοθέτιδα και μέντορας, Αλεξία Παπαλαζάρου - Λίγα λόγια για την πορεία της
04.11.2025 13:32