FESTIVAL FANS: Ο Αντρέας και ο Μιχάλης δεν χάνουν Afrobanana

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 17.7.2019























ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Πότε ξεκίνησες να πηγαίνεις στο Afrobanana Festival;

Πήγα σε όλα τα Afrobanana εκτός από το πρώτο και αυτό γιατί βρισκόμουν εκτός Κύπρου. 

Γιατί κάθε χρόνο επιστρέφεις;

Είναι ένα από τα πιο μεγάλα happening.Είμαι λάτρης της μουσικής και των φεστιβάλ γενικότερα. Βρίσκεσαι στη φύση και ακούς καλή μουσική με κόσμο που την εκτιμά όπως εσύ.Θεωρώ ότι είναι από τα πιο fun και cool φεστιβάλ.

Πες μας την καλύτερη ανάμνηση σου, το απόλυτο highlight

Η πιο σπουδαία ανάμνηση ήταν όταν έπαιξα μπροστά από δύο με τρεις χιλιάδες κόσμο με το πρότζεκτ που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο Σίσαμο, Blue Loquat, στον Κόρνο, το 2016 και 2017.

Πες μας και την χειρότερη ανάμνηση

Όταν τελειώνει το φεστιβάλ γιατί επιστρέφεις στην καθημερινότητα σου και πρέπει να ξεστήσεις αλλά είσαι κουρασμένος και hangover. 

Τι συμβουλή θα έδινες σε νέους Afrobanana Festival goers?

Σε κόσμο που δεν πήγε θα έλεγα να πάει χωρίς να σκέφτεται την απόσταση ή το κόστος.Να πάει με ανοιχτό μυαλό, με καλή διάθεση και φεστιβαλικό πνεύμα και να αφήσει την  αρνητικότητα και τις προκαταλήψεις.

Τι ξεχωρίζεις από το φετινό πρόγραμμα;

Τους PLATENALLI από την Γερμανία το Σάββατο στην ηλεκτρονική σκηνή και τον Anchorsong από την Ιαπωνία στην live σκηνή επίσης το Σάββατο. Και οι δύο θεωρώ δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα με μουσική ψηλής ποιότητας.



67224815_2847827625244164_8345198726884622336_n


ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ









Πότε ξεκίνησες να πηγαίνεις στο Afrobanana Festival;

Δεν θυμάμαι ακριβώς , πρέπει να έχουν περάσει 7-8 χρονιά από το πρώτο Afrobanana Festival σε ένα μικρό σπίτι που εξυπηρετούσε τις ανάγκες του φεστιβάλ με την αυλή του να φιλοξενά την μικρή σκηνή.

Γιατί κάθε χρόνο επιστρέφεις;

Για την μουσική, τα δρώμενα και τον χώρο που όπως διαμορφώνεται  κάθε χρόνο αποτελεί από μονός του πολιτιστική πρόταση.Κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερο. Πλέον το φεστιβάλ δεν είναι μόνο μουσικό, δεκάδες άλλα πράγματα συμβαίνουν παράλληλα.

Πες μας την καλύτερη ανάμνηση σου, το απόλυτο highlight

Δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω κάποιο highlight, κάθε φεστιβάλ φέρει της δικές του αναμνήσεις, αν θα έπρεπε να επιλέξω κάτι είναι η περσινή εμφάνιση του Rico Loop όπου με την ενέργεια ανέβασε τους φεστιβαλιστές στη σκήνη.

Πε μας και την χειρότερη ανάμνηση

Άσχημες αναμνήσεις δεν έτυχε να έχω, lowlight θα χαρακτήριζα το αίσθημα που νιώθεις όταν συνειδητοποιείς ότι αυτό που έζησες τις μέρες του φεστιβάλ έχει τελειώσει και επιστρέφεις πίσω στη καθημερινότητα σου.

Τι συμβουλή θα έδινες σε νέους Afrobanana Festival goers;

Να αφήσουν πίσω ότι τους απασχολεί και να φτάσουν στο φεστιβάλ με διάθεση για να περάσουν καλά. Για όλα τα άλλα είμαι σίγουρος ότι θα φροντίσουν οι διοργανωτές.

Τι ξεχωρίζεις από το φετινό πρόγραμμα;

Ανυπομονώ να ακούσω ζωντανά Kutiman αν και δεν αποκλείεται κάποιο άλλο συγκρότημα που δεν έχω ξανακούσει να με εκπλήξει . Έχω εμπιστοσύνη στο Afrobanana για τις επιλογές που κάνει μουσικά, μετά από τόσα χρόνια το εμπιστεύομαι τυφλά.



























Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ