Εκστρατεία υποστήριξης για το Φεστιβάλ Buffer Fringe

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 18.7.2018

Το Σπίτι της Συνεργασίας ξεκίνησε μια εκστρατεία υποστήριξης  για το ετήσιο Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών Buffer Fringe. Το φεστιβάλ είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα οικοδόμησης ειρήνης του Σπιτιού της Συνεργασίας, φέρνοντας διάσημους διεθνείς καλλιτέχνες και διοργανωτές φεστιβάλ από το εξωτερικό καθώς και από όλη την Κύπρο. Η εκστρατεία στοχεύει στην αύξηση της υποστήριξης για την οργάνωση της πέμπτης έκδοσης του φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 1η-4 Νοεμβρίου 2018.


Στο πλαίσιο της εκστρατείας υποστήριξης δημιουργήθηκε το παρακάτω βίντεο το οποίο δημοσιεύεται σε τρεις γλώσσες - Ελληνικά, Τουρκικά και Αγγλικά.



Το φεστιβάλ αναπτύχθηκε από την ομάδα του Σπιτιού της Συνεργασίας το 2014, με σκοπό την παροχή μιας πλατφόρμας για την αμφισβήτηση ευαίσθητων θεμάτων, που εκφράζουν ιδέες με νέους και δημιουργικούς τρόπους. Αυτό θα επιτρέψει στους ανθρώπους να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους ανεξάρτητα από τις κυρίαρχες ιστορικές αφηγήσεις, ιδεολογίες ή ταυτότητες που είναι πολύ πολιτικοποιημένες και συχνά διχαστικές για το λαό της Κύπρου. Το κοινό έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε όλες τις παραστάσεις δωρεάν, διασφαλίζοντας έτσι ότι είναι προσιτό σε όλους ανεξάρτητως και αυξάνει τις πιθανότητες το παραδοσιακό κοινό να παρακολουθήσει πρωτοποριακά έργα και να εμπλακεί στην οικοδόμηση της ειρήνης μέσα από τις τέχνες: «Για να μετασχηματιστεί η διαμάχη και η ειρήνη να είναι βιώσιμη, πρέπει να υποστηριχθεί από τον λαό της.»

Στηρίξτε το φεστιβάλ μέσω αυτού του συνδέσμου: https://fundrazr.com/bufferfringe2018?ref=ab_57JsNf_ab_8jdOH3PXWC68jdOH3PXWC6

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία και το φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: communications@home4cooperation.info ή +357 22 445 740 / +90 548 834 57 40.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ