Φεστιβάλ Λευκωσίας 2018: αναβολή συναυλίας

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 26.7.2018

Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοινώνει ότι η σημερινή συναυλία στην Πλατεία Παλουριώτισσας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λευκωσίας 2018, αναβάλλεται λόγω των θλιβερών γεγονότων που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στην Αττική. Νέα ημερομηνία της συναυλίας θα ανακοινωθεί αργότερα.


Το Φεστιβάλ Λευκωσίας 2018 θα συνεχίσει την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 με τη θεατρική παράσταση «Ο Γιαννής τζαι ο Δεσπότης» από το Σατιρικό Θέατρο στην Πλατεία Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί.

Την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018 στο Δημοτικό Μέγαρο η μουσικός Μαρίνα Μιχαήλ τραγουδά με συνοδεία Κέλτικης Άρπας από τη Μαρία Γεροσίμου τραγούδια απ' όλο τον κόσμο, ξεκινώντας από Fados, Ελληνικά, Κέλτικα, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Αφρικανικά, Τσιγγάνικα και άλλες αγαπημένες Μελωδίες!

Ώρα έναρξης για όλες τις εκδηλώσεις 8:30μμ. Είσοδος ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.nicosia.org.cy

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ