Αναβολή εκδηλώσεων λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 10.9.2019

Μια σειρά από εκδηλώσεις αναβάλλονται στην Κύπρο, εξαιτίας του αιφνίδιου θανάτου και της κηδείας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.


Την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου του Θανάση Λάλα «Γιώργος Νταλάρας... και το καλοκαίρι κρυώνω!». Η παρουσίαση ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη σην αίθουσα Καστελιώτισσα, στην παλιά Λευκωσία.

Επιπλέον, το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής και ο Σύνδεσμος Φίλων του Κέντρου ανακοινώνουν την αναβολή της Φιλανθρωπικής Συναυλίας Νταλάρα «Αφιέρωμα στα μεγάλα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου». Η συναυλία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στο Θεατράκι του Προεδρικού Μεγάρου, στις 21:00.

Η συναυλία μεταφέρεται για την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι άλλες δύο συναυλίες τονίζεται ότι θα πραγματοποιηθούν ως εξής: την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο "Μάριος Τόκας" και στη Λάρνακα το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας. Τα εισιτήρια εισόδου θα ισχύουν ως έχουν.

+ Όσοι επιθυμούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια της συναυλίας στο Θεατράκι του Προεδρικού, μπορούν να επικοινωνούν με την tickethour.com.cy, στο τηλ  77777040.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ