Right Here, Right Now: όταν ο Fatboy Slim «συνάντησε» τη Γκρέτα

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 10.10.2019




Το κορυφαίο του κομμάτι Right Here, Right Now, από το 1999, με την περίφημη ομιλία της Greta Thunberg στα Ηνωμένα Εθνη μίξαρε σε συναυλία του ο Fatboy Slim.

Η 16χρονη Σουηδή ακτιβίστρια χρησιμοποίησε τη φράση Right Here, Right Now στη διάρκεια της ομιλίας της για την κλιματική κρίση τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Σε συναυλία του στο Gateshead, ο Fatboy Slim πήρε απόσπασμα από την ομιλία της, περιλαμβανομένης της φράσης Right Here, Right Now και τη μίξαρε με το επιτυχημένο κομμάτι του.

Από την Guardian:



Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ