Θα δοθούν οι θεατρικές χορηγίες του 2020

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 22.11.2019

Ότι θα δοθούν κανονικά οι θεατρικές επιχορηγήσεις για ολόκληρο το 2020 αποφάσισαν σήμερα ΘΟΚ και ΕΠΑ ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου, στο πλαίσιο ακροαματικής διαδικασίας για την αναστολή της απόφασης περί της διαδικασίας διαμοιρασμού των θεατρικών επιχορηγήσεων.


Ενώ έξω από το Ανώτατο συγκεντρώθηκε αριθμός παραγωγών της θεατρικής κοινότητας αλλά και κάποιοι θεατρόφιλοι, σε αίθουσα του δικαστηρίου αποφασίστηκε αφενός να συνεχιστεί η διαχείριση των θεατρικών κονδυλιών ως έχει -δηλαδή ο ΘΟΚ να προχωρήσει την διαδικασία τόσο για το Α όσο και για το Β εξάμηνο-, αφετέρου τα μέρη να καταθέσουν τα έγγραφά τους στις 15 Μαΐου για τον ορισμό της εκδίκασης της υπόθεσης, με στόχο την επί της ουσίας κατάληξη του θέματος.

THEATRE_PROTEST2

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ