Ανακοίνωση ΘΟΚ για το θάνατο του Στέφανου Κοτσίκου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 11.12.2018

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο του σκηνοθέτη Στέφανου Κοτσίκου.

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του σκηνοθέτη Στέφανου Κοτσίκου. Σύσσωμος ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, το Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Στέφανου Κοτσίκου που υπήρξε ένας από τους σημαντικούς σκηνοθέτες και μια ξεχωριστή προσωπικότητα του ελληνικού και κυπριακού θεάτρου.

Διαβάστε επίσης: Απεβίωσε ο σκηνοθέτης Στέφανος Κοτσίκος

Στο Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου σκηνοθέτησε παραγωγές που είχαν ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό: «Περί Έρωτος και άλλων τινών» (1998), «Ο Έβρος απέναντι» (2000), «Οι Σιδεράδες» (2004), «Μήδεια» (2005), «Καλοκαίρι και Καταχνιά» (2007), «Φήμες» (2010), και «Η όπερα της πεντάρας» (2013).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ