Επιχορηγήσεις Πολιτιστικών Υπηρεσιών για το 2018

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 14.12.2018

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες ανακοίνωσαν την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου τις Επιχορηγήσεις για το έτος 2018 προς όλους τους Φορείς, Ομάδες Φυσικών Προσώπων και Φυσικά Πρόσωπα για το Πρόγραμμα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  στους τομείς «Λογοτεχνία», «Εικαστικά», «Μουσική», «Χορός», «Θέατρο», «Λαϊκός Πολιτισμός», «Κινηματογράφος», καθώς επίσης και των Προγραμμάτων «Σχέδιο Ενίσχυσης Πολιτιστικών Φορέων για κάλυψη αναγκών προβολής, επικοινωνίας και Διεθνούς Δικτύωσης», «Σχέδιο Επιχορήγησης Λειτουργικών Δαπανών», «Σχέδιο Επιχορήγησης Μεταφράσεων Έργων Κυπρίων Λογοτεχνών από την Ελληνική σε Ξένες Γλώσσες», και «Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Δημιουργίας και Έρευνας στον τομέα του Σύγχρονου Χορού Τερψιχόρη».


Οι πίνακες περιλαμβάνουν μόνο όσες επιχορηγήσεις έγιναν αποδεκτές από τους αιτητές.

Δείτε όλες τις επιχορηγήσεις ακολουθώντας τα ανάλογα λινκ:

ΘΕΑΤΡΟ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΧΟΡΟΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Σχέδιο Επιχορήγησης Λειτουργικών Δαπανών

ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σχέδιο Ενίσχυσης Πολιτιστικών Φορέων για κάλυψη αναγκών προβολής, επικοινωνίας και Διεθνούς Δικτύωσης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ

ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΩΝ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Shredded Money, εγκατάσταση, του Χριστόδουλου Παναγιώτου. Υλικό: χαρτί από κατεστραμμένα χαρτονομίσματα κυπριακής λίρας

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ