STORY OF MY NIGHT σε ένα «έργο μέσα σε έργο»

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ Δημοσιεύθηκε 24.1.2020

Τι παίζει στην πόλη μας; Η Κατερίνα Μιχάηλου βγαίνει έξω και μας δίνει μία μικρή γεύση της πολιτιστικής ζωής της πρωτεύουσας. Ηθοποιοί και συντελεστές ανοίγουν στο «Παράθυρο» την αυλαία και μιλούν για τη δουλειά τους με αφορμή τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετέχουν.


Χορηγός: Cytamobile Vodafone.

#FREEDOM #TrulyUnlimited #noWIFI #worryfree #cytamobilevodafone#storyofmynight #parathyro #THEATROENA #ToErgoPouPaeiLathos



Στο έκτο επεισόδιο: ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ

Τα πατώματα πέφτουν, οι πόρτες μαγκώνουν, οι ηθοποιοί εγκλωβίζονται στον ανελκυστήρα, ένας από αυτούς βρίσκεται δεμένος με χειροπέδες σε ένα καναπέ και τον κουβαλά μαζί του από το ισόγειο στο ανώγειο, τα ποτά δεν είναι ουίσκι αλλά κάτι σχεδόν σαν… δηλητήριο, μια τεχνικός ρίχνεται στην σκηνή για να αντικαταστήσει την πρωταγωνίστρια, διαβάζοντας το ρόλο της από χειρόγραφο με σελίδες ανακατεμένες, ένα πτώμα που είναι… ζωντανό κι άλλα πολλά ευτράπελα συμβαίνουν στις παραστάσεις του έργου «Το έργο που πάει λάθος» που ανεβάζει αυτή την περίοδο το «θέατρο ένα».

Το έργο των Χένρι Λούις, Τζόναθαν Σάιερ και Χένρι Σιλντς σκηνοθετεί ο Αντρέας Χριστοδουλίδης.

Υπόθεση:

Πρόκειται για ένα «έργο μέσα σε έργο» το οποίο προσπαθούν να ανεβάσουν ερασιτέχνες ηθοποιοί/ φοιτητές, ωστόσο τα κάνουν κυριολεκτικά θάλασσα. Ξεχνούν τα λόγια τους, επαναλαμβάνουν ατάκες, προκαλούν μια πληθώρα καταστροφών στο σκηνικό: Ράφια πέφτουν, πόμολα βγαίνουν, πόρτες μαγκώνουν, παράθυρα σπάνε, κάποιος πίνει καθαρό αλκοόλ αντί για ουίσκι και πέφτει λιπόθυμος… Tα πράγματα συνεχώς περιπλέκονται και καταλήγουν σε μια πραγματική καταστροφή.

Το έργο που προσπαθούν να ανεβάσουν οι φοιτητές /ερασιτέχνες, είναι ένα θρίλερ με τίτλο «Δολοφονία στο κτήμα Χάβερσαμ». Εγκλήματα, ίντριγκες, πάθη, τέσσερις πιθανοί δολοφόνοι κι ένας Επιθεωρητής, ο οποίος καλείται να διαλευκάνει την υπόθεση, είναι τα στοιχεία που έπρεπε να κάνουν την παράσταση τους ενδιαφέρουσα.

Επί σκηνής οι Σωτήρης Μεστάνας, Κωνσταντίνος Γαβριήλ, Γιώργος Τζωρτζής, Διομήδης Κουφτερός, Βασιλική Ανδρέου, Φανή Σωκράτους, Σάββας Μενοίκου και Γιώργος Χριστοδούλου.

+ Τακτικές παραστάσεις κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 20:30 στο Θέατρο Ένα [Αθηνάς 4, Λευκωσία]. Κρατήσεις στο τηλ. 22348203.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ