Γυρίσματα στον Πωμό για την ταινία «Η Κοιλάδα των Ρόδων»

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 10.3.2020

Στην περιοχή του Πωμού, στην Πάφο, πραγματοποιεί γυρίσματα για την μεγάλου μήκους ταινία του «Η κοιλάδα των ρόδων» ο Χριστόφορος Ροδίτης.


Οι παραθαλάσσιες γειτονιές είναι το σκηνικό της ταινίας, που αφηγείται την ιστορία δύο νέων που ζουν στην επαρχία, στη σύγχρονη εποχή. Δύο νέοι αντισυμβατικοί και ασυμβίβαστοι, ο Βίκτωρας και η Έλλη, προσπαθούν ο καθένας με το δικό του τρόπο να υπερασπιστούν τα όνειρα τους κόντρα στο κατεστημένο. Η συνάντηση τους είναι σχεδόν καρμική και τους οδηγεί σε μια κοινή πορεία και διαδρομή η οποία έχει σαν στόχο να ζήσουν τη ζωή όπως την ονειρεύονται και όχι όπως τους την υπαγορεύει ένα σαθρό σύστημα. Θα τα καταφέρουν να φτάσουν στην «Κοιλάδα των Ρόδων»;

koilada_twn_rodwn2
koilada_twn_rodwn3
koilada_twn_rodwn4
koilada_twn_rodwn5


Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι ο Αντρέας Κουτσόφτας στο ρόλο του Βίκτωρα και η Αντωνία Χαραλάμπους στο ρόλο της Έλλης. Τους πρωταγωνιστές πλαισιώνουν οι ηθοποιοί Άννα Γιαγκιόζη, Σάββας Μενοίκου, Πάνος Μακρής, Μαρία Καρασούλα, Θεόδωρος Μιχαηλίδης, Χάρης Κκολός και Πολύβιος Κόκκινος.

Η «Κοιλάδα των Ρόδων» έχει τύχει χρηματοδότησης από τη Συμβουλευτική Επιτροπή Κινηματογράφου του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Η ταινία είναι μια συμπαραγωγή των εταιρειών Transvideo Ltd, Roll Out, Filmblades και U&Me Films.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν στα μέσα του Απρίλη 2020.

koilada_twn_rodwn6

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ