Αναβάλλεται το 18o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες - Κύπρος 2020

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 17.3.2020

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του ΥΠΠΑΝ και το Θέατρο Ριάλτο με λύπη τους ανακοινώνουν ότι το 18o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες - Κύπρος 2020, καθώς και το Παιδικό του Τμήμα αναβάλλονται, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των αυστηρών περιοριστικών μέτρων που έχει επιβάλει η Κυπριακή Κυβέρνηση προς περιορισμό της εξάπλωσής του και για την προστασία των πολιτών.


Οι κύριες δράσεις του Dot.on.the.map Industry Days, της πλατφόρμας συμπαραγωγής και δικτύωσης για επαγγελματίες του κινηματογράφου που θα εγκαινίαζε για πρώτη φορά φέτος το Φεστιβάλ, θα διεξαχθούν διαδικτυακά. Περισσότερα σε ανακοίνωση που θα ακολουθήσει.


Η Οργανωτική και η Καλλιτεχνική Επιτροπή μελετούν τη δυνατότητα μεταφοράς του φεστιβάλ σε άλλες ημερομηνίες, γεγονός για το οποίο θα ενημερωθεί το κοινό σε μεταγενέστερο χρόνο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ