Αναβάλλεται το Φεστιβάλ Καννών

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 19.3.2020
CANNES, FRANCE - MAY 21: A general view of the Red Carpet prior to the screening of "Once Upon A Time In Hollywood" during the 72nd annual Cannes Film Festival on May 21, 2019 in Cannes, France. (Photo by Anthony Ghnassia/Getty Images)

Το ετήσιο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως, δεν θα διεξαχθεί "στις προβλεπόμενες ημερομηνίες" από τις 12 έως τις 23 Μαΐου λόγω της επιδημίας του κορονοϊού, αλλά μπορεί να μετατεθεί γι αργότερα, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές.


"Σήμερα, λάβαμε την ακόλουθη απόφαση: το Φεστιβάλ των Καννών δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στις προγραμματισμένες ημερομηνίες, από τις 12 έως τις 23 Μαΐου. Αρκετές εκδοχές μελετώνται για τη διεξαγωγή του, από τις οποίες η κύρια εκδοχή μπορεί να είναι μια απλή μεταφορά των ημερομηνιών, τέλη Ιουνίου - αρχές Ιουλίου 2020 ", αναφέρει η ανακοίνωση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ