Παράδοση βιβλίων κατ' οίκον

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 23.3.2020

Παράδοση βιβλίων κατ' οίκον προσφέρουν βιβλιοπωλεία σε Λευκωσία και Λεμεσό, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να διατηρήσουν επαφή με το αναγνωστικό κοινό που είναι περιορισμένο στο σπίτι, σε συμμόρφωση με τα έκτακτα μέτρα που έλαβε η κυπριακή κυβέρνηση για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού.


Εκτός από τα ενημερωτικά μηνύματα της Κυπριακής Δημοκρατίας που παίρνουμε στα κινητά μας, με τηλεφωνικό μήνυμα ή στα social media ενημερώνουν για τις υπηρεσίες τους και τα βιβλιοπωλεία.

Το βιβλιοπωλείο Rivergate έχει μεγάλη ποικιλία κυρίως από βιβλία για παιδιά. Κάπως έτσι ξεκίνησε η κατ' οίκον παράδοση, για να εξυπηρετήσει γονείς που βρίσκονται στο σπίτι με τα παιδιά τους. Εκτός από αυτό, η διευθύντρια του Rivergate, Αίγλη Τούμπα, προτείνει καθημερινά στη σελίδα του βιβλιοπωλείου στο facebook σειρά από δημιουργικές δραστηριότητες στο σπίτι με τα παιδιά, παραθέτοντας επίσης συνδέσμους σε βίντεο συγγραφέων που αφηγούνται παραμύθια αλλά και συνδέσμους απ' όπου μπορούμε να «κατεβάσουμε» δωρεάν βιβλία.

Παράδοση κατ' οίκον ξεκίνησε την Τετάρτη και το Σολώνειον Κέντρο Βιβλίου, «πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις περί υγείας», όπως αναφέρει σχετικά στην ανακοίνωσή του. Η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα της παραγγελίας, τα απογεύματα ενώ η αποστολή αφορά τους δήμους Αγίου Δομετίου, Αγλαντζιάς, Έγκωμης, Λακατάμειας, Λευκωσίας και Στροβόλου. Για τους υπόλοιπους δήμους και πόλεις, συνεχίζεται η αποστολή μέσω Akis Express.
Η παράδοση γίνεται σε συμμόρφωση με τους κανόνες υγείας που εφαρμόζονται αυτό το διάστημα με σκοπό τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού

Την Πέμπτη ξεκίνησε την παράδοση κατ' οίκον, μόνο για την πόλη της Λεμεσού, και το βιβλιοπωλείο Κυριάκου που βρίσκεται στην παραλιακή πόλη. Το εν λόγω βιβλιοπωλείο διαθέτει μεγάλη συλλογή από αγγλόφωνη λογοτεχνία.

Τέλος, το βιβλιοπωλείο Πάργα ενημέρωσε χθες τους πελάτες του ότι μπορούν να κάνουν τις αγορές τους διαδικτυακά με δωρεάν παράδοση για βιβλία ή χαρτικά υλικά αξίας άνω των 30 ευρώ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ