Νέο άλμπουμ μετά από οκτώ χρόνια από τον Μπομπ Ντίλαν

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 8.5.2020

Το Rough and Rowdy Ways θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου. Ακολουθούν τρία άλμπουμ με κάβερς - Shadows in the Night (2015), Fallen Angels (2016) και το Triplicate (2017) - με το προηγούμενο άλμπουμ των δικών του τραγουδιών, το Tempest, που κυκλοφόρησε το 2012.


Δύο τραγούδια από το νέο άλμπουμ κυκλοφόρησαν τις τελευταίες εβδομάδες. Το Murder Most Foul είναι το μεγαλύτερο τραγούδι του στα 17 λεπτά, ένας μυστικιστικός προβληματισμός σχετικά με τη δολοφονία του JFK . Στο μικρότερο σε διάρκεια I Contain Multitudes ο Dylan να τραγουδά: «I’m just like Anne Frank, like Indiana Jones / And them British bad boys, the Rolling Stones … I sing the songs of experience like William Blake / I have no apologies to make.»

Κυκλοφόρησε τώρα ένα τρίτο τραγούδι, έναν ελαφρώς πιο αισιόδοξο σε μπλουζ-ροκ ρυθμό που ονομάζεται False Prophet, όπου ο Dylan τραγουδά ως ο χαρακτήρας του τίτλου: «I ain’t no false prophet / I just said what I said / I’m just here to bring vengeance on somebody’s head."



Μια προγραμματισμένη περιοδεία στην Ιαπωνία τον Απρίλιο, ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Η Sotheby's στο Λονδίνο δημοπρατεί αυτήν τη στιγμή μια σελίδα χειρόγραφου με στίχους γραμμένους για το Blonde on Blonde, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που δεν έχουν ηχογραφηθεί ποτέ από τον Dylan. Εκτιμάται στις πέραν των £ 12.000- £ 15.000 με τέσσερις μέρες να απομείνουν, με την υψηλότερη προσφορά προς το παρόν να είναι £ 26.000.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ