Ο PASHIAS μέντορας στο πρόγραμμα Artists in Progress 2020

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 6.7.2020

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο PASHIAS θα βρίσκεται στη Στέγη Χορού Λευκωσίας ως μέντορας των φετινών Artists in Progress 2020, ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε η Στέγη Χορού Λευκωσίας από το 2014.


Μέσα από ομαδικά εργαστήρια, ατομικές συναντήσεις μεταξύ 31 Αυγούστου- 13 Σεπτεμβρίου 2020 θα παρουσιαστούν τα έργα υπό εξέλιξη των Artists in Progress 2020 το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου 2020.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ