Δημιουργία Υφυπουργείου Πολιτισμού αποφάσισε το Υπουργικό

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 8.7.2020

Τη δημιουργία Υφυπουργείου Πολιτισμού αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παναγιώτη Σεντώνα.


«Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε σήμερα μετά από εισήγηση του Προέδρου της Δημοκρατίας τη δημιουργία Υφυπουργείου Πολιτισμού και την δρομολόγηση των σχετικών διαδικασιών προκειμένου να ετοιμαστεί νομοσχέδιο από πλευράς του Υπουργείου Παιδείας σε συνεννόηση, βεβαίως, με Υπουργείο Οικονομικών για την αναγκαία εκτίμηση του κόστους», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Προεδρικό ο κ. Σεντώνας.

Οπότε, πρόσθεσε, «αναμένεται ότι την επόμενη περίοδο θα ακολουθήσουν διαβουλεύσεις με τα πολιτικά κόμματα αλλά και άλλους κοινωνικούς εταίρους επ’ αυτού του ζητήματος προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία της δημιουργίας του Υφυπουργείου Πολιτισμού».

(ΚΥΠΕ/ΗΦ/MK)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ