Η Κύπρος στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής Mies van der Rohe 2021

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 15.7.2020

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου ανακοινώνει τα πέντε (5) έργα που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Αρχιτεκτονικής για τα Βραβεία Mies van der Rohe Award 2021.


Η Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από τους Αρχιτέκτονες Michael Seroff, Μαργαρίτα Κρητιώτη και Παύλο Φεραίο, μελέτησε και αξιολόγησε διεξοδικά τις δεκαπέντε (15) προτάσεις έργων που υποβλήθηκαν στον Συλλογο Αρχιτεκτόνων Κύπρου και με βάσει τα κριτήρια που θέτει το Ίδρυμα Mies Van Der Rohe , επέλεξε τα ακόλουθα πέντε (5) έργα.

Τα έργα είναι ισότιμα, η σειρά δεν δεικνύει διαβάθμιση.

Κατοικία με τέσσερις Κήπους
draftworks*architects
Χριστιάνα Ιωάννου, Χρίστος Παπαστεργίου





Το Σπίτι Κήπος στην πόλη
Χρίστος Παύλου Αρχιτεκτονική



SINGLE – MULTI – RESIDENCE IN NICOSIA
NOA Architects (CSKZ notonlyarchitecture)
Σπύρος Θ. Σπύρου, Χάρης Χριστοδούλου



HOUSE 1607
Simpraxis architects
Μάριος Χριστοδουλίδης, Χρίστος Χριστοδούλου





Concrete House @ Paniotis
Markella Menikou Chartered Architect

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ