"Όψεις μιας Λιγότερο Ορατής Διένεξης" στο Point

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 15.7.2020

Η έκδοση  "Refugeehood and the Postconflict Subject" είναι μια εθνογραφία του δικαίου και της διακυβέρνησης της κατάστασης της προσφυγιάς στην Κύπρο, μιας κατάστασης η οποία υποστηρίζει μια δομή αποκλεισμού, απώλειας και αντοχής που δημιουργείται στους χώρους των ερειπίων, της εγκατάλειψης και της ανάκαμψης.


Το βιβλίο θα παρουσιαστεί από τον Κώστα Μ. Κωνσταντίνου (Καθηγητή Διπλωματίας και Σύγκρουσης, Πανεπιστήμιο Κύπρου) και τη Νικολέττα Χαραλαμπίδου (Δικηγόρο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, KISA).

H Όλγα Δημητρίου είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο University of Durham, όπου ειδικεύεται στην ανθρωπολογία των συγκρούσεων, με έδρα της το Durham Global Security Institute, School of Government and International Affairs. Έχει γράψει κείμενα για τη μετατόπιση, τις μειονότητες, τα φύλα, την ασφάλεια και την κληρονομιά σε Κύπρο και Ελλάδα.

+Την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 στις 7μμ στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Point

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ