Επιστρέφει το «Θέατρο στη Γειτονιά» από το Δήμο Λεμεσού

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 24.7.2020

Θεατρικές παραστάσεις σε συνοικίες της Λεμεσού οργανώνει και φέτος η  Επιτροπή Περιφερειακής Επικοινωνίας και Ανάπτυξης του Δήμου Λεμεσού,  συμβάλλοντας στην πολιτιστική αποκέντρωση και την ψυχαγωγία των δημοτών.


Ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού αναφέρει πως οι παραστάσεις, υπό τον γενικό τίτλο «Θέατρο στη Γειτονιά», δίνουν την ευκαιρία στους δημότες να απολαύσουν στο χώρο διαμονής τους, θεατρικές παραστάσεις επιπέδου με δωρεάν είσοδο.

«Το όλο εγχείρημα έχει τεράστια επιτυχία, καθώς η ανταπόκριση των δημοτών είναι μεγάλη και πραγματικά επιζητούν τέτοιες πολιτιστικές εκδηλώσεις να γίνονται στις γειτονιές, γιατί πέραν από την ψυχαγωγία που προσφέρουν, ζωντανεύουν τις συνοικίες, δίνοντας τους ένα άλλο χαρακτήρα και μορφή», προστίθεται.

Οι φετινές εκδηλώσεις "Θέατρο στη Γειτονιά" ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα, 27 Ιουλίου με το θέατρο ΣΚΑΛΑ που θα παρουσιάσει το έργο «Η Γιαλλούρα», στο πάρκο στην οδό Λ. Άρνολτ.

Ακολουθούν πέντε παραστάσεις της ΕΘΑΛ με το έργο «Η γιαγιά», που θα πραγματοποιηθούν στις 30 Ιουλίου στο προαύλιο της εκκλησίας Αγίας Φύλας, στις 31 Ιουλίου στο θεατράκι του Παραθαλάσσιου Πολυλειτουργικού Πάρκου της Επίχωσης,  στις 4 Αυγούστου στο πάρκο του  Σίνε Βόλος στον Άγιο Ιωάννη και στις 5 Αυγούστου στο  πάρκο παρά το σωματείο Αναγέννηση.

Τέλος, το θέατρο Αντίλογος θα παρουσιάσει μια παράσταση με το έργο «Το Τάβλι», στις 6 Αυγούστου, στο πάρκο Κώστα Παρτασίδη στην οδό Λάμπρου Πορφύρα.

Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο.

(ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΓΧΡ)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ